WerkRaat Doetinchem: logo

Nieuws


Clinic van voetbalscheidsrechter Kevin Blom

Doetinchem, 25 augustus 2020

Kevin Blom is één van Nederlands beste scheidsrechters. Hij liet ons kennismaken met de wereld van fluiten op het hoogste niveau: heel veel regels, werken met je team, duidelijk zijn, veel techniek en toch mensenwerk.
En hij gaf ons een mooie inkijk achter de schermen, wauw!


Clinic Kickboxen bij Werkraat

Doetinchem, 18 augustus 2020

Bas en Kim lieten ons kennismaken met kickboksen: spelregels, ambitie, zelfvertrouwen en meer!
Bekijjk de video

Danny van Get-a-Grip hield een interview met mensen van stichting Toeterjoepies. Beluister het resultaat op www.getagrip.fm


Dytz en Mitch presenteren nieuwe CD 'Vrijheid'

Doetinchem, 14 februari 2020
Mitch en Dytz hebben hun eerste rap-cd met videoclip uitgebracht. Vandaag is die gepresenteerd bij WerkRaat. De productie is tot stand gekomen in een samenwerking van WerkRaat & Get-a-Grip met Studio S&K in Doetinchem. De videoclip is geproduceerd door Wim Maatman, die ook de Rockopera 'Freyheyt' produceert.

Dytz en Mitch in de media:

De CD is te koop bij WerkRaat en bij Wim's Muziekkelder, beide in Doetinchem

WerkRaat: CD Vrijheid van Dyts en Mitch - Doetinchem

Doetinchem, 23 januari 2020
Vanaf 30 januari kun je elke donderdag v.a. 9:00 uur de trainingen volgen:

'Oriëntatie op Ondernemend Vakmanschap'

Lees het hele bericht (pdf) »

Meer weten: Bel 0314-645960 of vul het contactformulier in

WerkRaat:
Bekijk het bericht

Start mediatrainingen bij WerkRaat

Doetinchem, 29 dec. 2019
Op 14 januari 2020 start de opleiding Mediatrainingen bij WerkRaat. Naast de inmiddels al goed draaiende ‘labels’ op het gebied van fietstechniek, horeca, zorg, webdevelopment én natuurlijk de dagelijkse radio-uitzendingen van Get A Grip vanuit de mobiele studio, wordt ‘media’ nu ook in de breedte als scholingstraject aangeboden.


In januari starten de wekelijkse bijeenkomsten, waarin alle facetten van moderne media aan bod komen en de deelnemers gecoacht worden in het verantwoord toepassen ervan. Onder leiding van ervaren leermeesters worden de basisbeginselen van journalistiek voor zowel gedrukte- als online media behandeld en worden deelnemers wegwijs gemaakt in het maken en bewerken van videocontent, fotografie voor nieuws- en magazine items, het maken van vlogs en blogs en het ontwerpen en beheren van online content.

Lees het hele bericht »


Uitreiking diploma's in fietsvakblad De Tweewieler

Doetinchem, 31 juli 2019
Het uitreiken van de eerste diploma's van de opleiding Fietstechniek van de Tweewieler Academy is niet onopgemerkt gebleven: Het vakblad 'De Tweewieler' besteedde er in het juli-nummer aandacht aan.

Mike Jansen, docent in Doetinchem, vertelt in het artikel dat fietsondernemers in de Achterhoek erg blij zijn met leerlingen die in Doetinchem geschoold zijn: "Ik heb zelfs een fietsspecialist in Brabant die hier zijn leerlingen naar toe stuurt. Het niveau is goed en ook omdat ze dan voor het seizoen klaar zijn."

Yvo van Rotterdam van de Tweewieler Academy vult aan: "We zijn een gewone BBL-opleiding, die afgerond wordt met het MBO examen (theorie en praktijk) waardoor een erkend diploma Fietstechnicus niveau 2 wordt verkregen."

De opleiding Fietstechniek is een initiatief van Henk Knipping van WerkRaat. Fietstechniek is één van de leer/werktrajecten onder leiding van een leermeester van WerkRaat.

Henk Knipping merkt tot slot nog op: "We staan open voor werk in opdracht van fietsbedrijven in de buurt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan reparaties of het rijklaar maken."

Lees het complete bericht op de website van De Tweewieler »

WerkRaat: Uitreiking diploma fietstechniek
Bericht in fietsvakblad 'De Tweewieler'

Deelnemers WerkRaat aan de slag als fietsenmaker

Doetinchem, 12 juni 2019
Donderdag 11 juni hebben de 3 deelnemers aan de cursus fietstechnicus het diploma assistent-fietsenmaker ontvangen. De opleiding bij WerkRaat in Doetinchem vindt plaats in een samenwerking met de Tweewieler Academy en het Graafschap College.

In september werd de opleiding gestart. "Veel deelnmers zaten in de bijstand", zegt Yvo van Rotterdam van Tweewieler Academy. "Laborijn betaalde de opleidingskosten van € 2.500 per persoon niet. Toen hebben wij van Tweewieler Academy dat gedaan."

Samen met de Tweewieler Academy en het Graafschap College is bij WerkRaat inmiddels de volgende groep aan hun cursus fietstechnicus en assistent-fietsentechnicus begonnen.

Lees het complete bericht op www.gelderlander.nl »

WerkRaat: diploma uitreiking fietswerkplaats op 11-juni-2019
Bericht in De Gelderlander op 12-juni-2019

WerkRaat gehonoreerd door Grolsch Fonds

Enschede, 23 mei 2019
WerkRaat is gehonoreerd vanuit het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds. Met deze bijdrage gaan we een espressobar inrichten en starten we het nieuwe horeca-label om samen met een ervaren Barista workshops te geven.

We zijn trots!!


Henk Knipping (WerkRaat) ontvangt de cheque
uithanden van Jaap Hulshof (Grolsch)
Programmering: Groep Webdesign Doetinchem