WerkRaat Doetinchem: logo

Mediatrainingen bij WerkRaat

DOETINCHEM - Ook in 2020 is WerkRaat alweer volop in beweging; Het kleinschalige leerwerkcentrum voor mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt is nog maar kort actief aan de Melkweg in Doetinchem, maar geniet al veel bekendheid en waardering bij de diverse partners in de regio. Naast de inmiddels al goed draaiende ‘labels’ op het gebied van fietstechniek, horeca, zorg, webdevelopment én natuurlijk de dagelijkse radio-uitzendingen van Get A Grip vanuit de mobiele studio, wordt 'media' nu ook in de breedte als scholingstraject aangeboden.

In januari starten de wekelijkse bijeenkomsten, waarin alle facetten van moderne media aan bod komen en de deelnemers gecoacht worden in het verantwoord toepassen ervan. Onder leiding van ervaren leermeesters worden de basisbeginselen van journalistiek voor zowel gedrukte- als online media behandeld en worden deelnemers wegwijs gemaakt in het maken en bewerken van videocontent, fotografie voor nieuws- en magazine items, het maken van vlogs en blogs en het ontwerpen en beheren van online content.

CamJo

Voor wie de basisvaardigheden op voldoende niveau heeft leren beheersen, komt er de mogelijkheid zich voor te bereiden op het werken als freelance camera-journalist (CamJo) door het volledig zelfstandig bedenken, voorbereiden, produceren en aanbieden van kant-en-klare videoproducties, zoals bijvoorbeeld korte nieuwsitems of bedrijfsdocumentaires.

Om deze producties ook zakelijk en financieel verantwoord in de markt te kunnen zetten, gaat WerkRaat geïnteresseerde deelnemers ook op weg helpen met trainingen gericht op zelfstandig, ondernemend vakmanschap.

Kortom: Ook in 2020 bruist het van de activiteiten en nieuwe initiatieven bij WerkRaat. Kom vrijblijvend eens binnenlopen en laat je informeren over de vele mogelijkheden voor uiteenlopende doelgroepen.

WerkRaat, Melkweg 4a 7005 AH Doetinchem
Tel: 0314-645960
Mail: info@werkraat.nl

Programmering: Groep Webdesign Doetinchem