WerkRaat Doetinchem: logo

Leerwerkcentrum voor activering en ontwikkeling

WerkRaat is een sociale onderneming, die leerwerkplekken biedt voor jongeren en (jong)volwassenen met een overbrugbare afstand tot onderwijs en arbeidsmarkt.

Sinds 1 oktober 2018 zijn we gevestigd in de Milky-W, een verzamelgebouw centraal gelegen aan de Melkweg in Doetinchem. In ons pand zijn leerwerktrajecten binnen diverse labels ondergebracht. Vanuit de centrale ruimte van de locatie is toegang tot en zicht op alle activiteiten die WerkRaat biedt. Hierdoor wordt de deelnemer volop geïnspireerd en gemotiveerd. Talentstimulering en –ontwikkeling is de belangrijkste drijfveer van WerkRaat.

Om dit te bereiken zijn onze labels vakgericht en ontwikkelgericht. Alle labels kennen dezelfde opzet: een vakkundig leermeester die de deelnemer de kneepjes van het vak leert. Naast het overbrengen van kennis en vakvaardigheden hebben we specifieke activiteiten gericht op persoonlijke vaardigheden zoals zelfvertrouwen, communicatie en identiteitsontwikkeling.

Door alle labels heen zijn er mogelijkheden voor het behalen van certificaten en diploma’s. Daarnaast bieden we diverse trainingen en workshops.

Zo kunnen we leerwerktrajecten aanbieden met een compleet aanbod. Alle labels staan met elkaar in verbinding. De deelnemer stelt zijn of haar eigen leer- en ontwikkelarrangement samen. De deelnemer wordt hierin begeleid door de trajectbegeleider van WerkRaat

De kenmerken van elk label zijn: midden in de samenleving en in verbinding met onderwijs en arbeidsmarkt. In de diverse branches streven we naar samenwerking met bedrijfsleven en onderwijs.

Meer weten?

Kom een keer bij ons langs of neem contact met ons op »

Werkraat doetinchem activering en ontwikkeling

Werkraat doetinchem activering en ontwikkeling
Werkraat doetinchem leer/werkplekken
Programmering: Web of Talent