WerkRaat Doetinchem: logo

Partners van WerkRaat

Jobstap

werkraat.nl logo jobstap
Social Enterprise Jobstap is een erkende integratie- en jobcoachorganisatie. Zij hebben ruime kennis van de arbeidsmarkt. Wanneer je toe bent aan de vervolgstap buiten WerkRaat naar een betaalde baan, kan Jobstap dit verder oppakken. Jobstap zit ook op locatie Milky-W.

Bezoek de website van Jobstap »

Innovam / Tweewieleracademy

werkraat.nl logo innovam
Tweewieleracademy is een onderdeel van Innovam. Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche en verzorgt trainingen op het gebied van tweewielertechniek. Onze samenwerking maakt dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.

Bezoek de website van Innovam/Tweewieleracademy »

Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds

werkraat.nl logo Grolsch
Het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds is opgericht ter gelegenheid van 400 jaar Grolsch in 2015. Het is een cadeau van Grolsch aan de regio om de sociale en economische groei in de regio te stimuleren. Het fonds heeft als doel om 'vakmanschap is meesterschap', in de breedste zin van het woord, in Twente en de Achterhoek te ondersteunen.

Bezoek de website van het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds »

Het Klokhuis

werkraat.nl logo klokhuis zelhem
Het Klokhuis is een woonwinkel in Zelhem. Zij verkopen zelfgemaakte of opgeknapte meubels, woonaccessoires, bloemen en planten.

Het Klokhuis is een leerwerkbedrijf waar je samen met leermeesters aan de slag gaat in de winkel, de houtwerkplaats of bij het klusteam. De leermeesters leren je de kneepjes van het vak.

In Het Klokhuis wordt binnenkort onze eigen interieuracademie gevestigd. Deelnemers gaan onder begeleiding van een ervaren leermeester aan de slag met interieurontwerp, interieurfotografie, styling en verkoop. Productpresentatie en productstyling, maar ook kleurkennis, materiaalkennis en gereedschapskennis komen aan de orde. Je zorgt ervoor dat de winkel er elke dag tiptop uitziet.

Bezoek de website van Klokhuis Zelhem »

IJsselstek

werkraat.nl logo IJsselstek
IJsselstek is een zorgonderneming voor kleinschalige woonzorg en ambulante zorg voor gezinshuizen, jeugdigen en jongeren, die een stap willen zetten in zelfstandig wonen en leven. Een stap vooruit.

Bezoek de website van IJsselstek »
Programmering: Groep Webdesign Doetinchem