WerkRaat Doetinchem: logo

Partners van WerkRaat

Voorzorg Achterhoek

werkraat.nl logo
In Voorzorg Achterhoek hebben we onze krachten gebundeld met de vier zorgorganisaties IJsselstek, HIER, Rubix zorg en entrea lindenhout. Door ons zorgaanbod te verbinden, kunnen we verbeteren, innoveren en ontschotten.

Bezoek de website van Voorzorg Achterhoek »

Jobstap

werkraat.nl logo jobstap
Jobcoachorganisatie Jobstap zit ook op locatie Milky-W. Zij helpt de jongeren die toe zijn aan de vervolgstap naar een betaalde baan.

Oprichter Ton van Trienen vertelt waarom Jobstap meedoet  +-

Als bestuurder van de Jobstap Groep heb ik aan de wieg mogen staan van de oprichting van WerkRaat. Het is een bijzonder en uniek project gevestigd in Doetinchem. Bijzonder omdat deze sociale onderneming ontstaan is vanuit een visie, namelijk dat iedereen een kans moet krijgen om zijn of haar talenten te ontdekken. En uniek omdat de medewerkers alles uit de kast willen halen om de deelnemers die kans ook te gunnen.

De belangrijkste drijfveer binnen WerkRaat, is het stimuleren en ontwikkelen van talent. Het draait binnen WerkRaat dan ook om de positieve impact die we willen realiseren voor de deelnemers. Zij die ervoor kiezen om naast het ontdekken van hun verborgen talent, ook tegen hun grenzen aan durven te lopen.

Maak van de moeilijke weg, een mooi wandelpad.

Ton van Trienen.
Medeoprichter WerkRaat B.V.

Innovam / Tweewieleracademy

werkraat.nl logo innovam
Tweewieleracademy is een onderdeel van Innovam. Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche en verzorgt trainingen op het gebied van tweewielertechniek. Onze samenwerking maakt dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.

IJsselstek

werkraat.nl logo IJsselstek
IJsselstek is een zorgonderneming voor kleinschalige woonzorg en ambulante zorg voor gezinshuizen, jeugdigen en jongeren, die een stap willen zetten in zelfstandig wonen en leven. Een stap vooruit.

REGIO8

werkraat.nl logo Regio8
Regionaal Mediacentrum REGIO8 is de streekomroep van de Achterhoek. Get A Grip is er elke dag van 12 tot 13 uur te horen met het programma De Stem van de Jongere.

Rabobank

werkraat.nl logo Rabobank
Rabobank Coöperatiefonds versterkt door middel van sponsoring de lokale samenleving in de Achterhoek. WerkRaat heeft een mooie bijdrage ontvangen voor de ontwikkeling van ons theater. Daarmee brengen we kunst en cultuur dichter bij de jongeren en dragen bij aan de Geluksregio Achterhoek.

MAEX

werkraat.nl logo MAEX
MAEX zet zich in voor een sociale en duurzame samenleving door het versterken van maatschappelijke initiatieven en sociale ondernemingen.
Programmering: Groep Webdesign Doetinchem